Project Description

Toine van Peperstraten

Anthonius Hubertus Adrianus (Toine) van Peperstraten is geboren in Achthuizen op 18 december 1967. Toine van Peperstraten is een Nederlands sportjournalist.

Van 1993 tot 2013 werkte van Peperstraten als presentator voor het sportprogramma Studio Sport.

In 1998 maakte Toine een kleine zijsprong door in de film Temmink: The Ultimate Fight de programma’s op het zogenaamde ‘Sportkanaal’ te presenteren. Bij de Olympische Spelen van 2004 in Athene deed Van Peperstraten verslag van onder andere de volleybalwedstrijden en in 2006 was hij te zien in de succesvolle serie Wie is de Mol?.

Van Peperstraten heeft enige tijd als dj bij Radio Veronica gewerkt, totdat dit hem door zijn werkgever de NOS verboden werd, omdat medewerkers niet bij een commerciële omroep mochten werken. Vanaf oktober 2006 tot december 2008 maakte hij een wekelijks radioprogramma op KXradio. Van Peperstraten presenteerde in zijn periode bij de NOS regelmatig op Radio 1 het sportprogramma Langs de Lijn.

In 2010 presenteerde Toine van Peperstraten het AVRO-programma Eeuwige roem. In juni 2013 maakte hij zijn overstap van de NOS naar Fox bekend. Vanaf de zomer volgt hij daar Humberto Tan op bij Fox Sports Eredivisie en presenteert hij ook voor het open kanaal. Tijdens zijn laatste uitzending op 25 juli 2013 werd hij emotioneel tijdens het afkondigen van het NOS Sportjournaal. Toine van Peperstraten was 10 jaar in dienst van NOS.

Toine van Peperstraten is te boeken bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

Prijs op aanvraag

Toine Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht Presentatoren