Project Description

Dagvoorzitter Sven Kockelmann

Sven Kockelmann is geboren in Soest op 25 december 1969. Sven Kockelmann is een Nederlands journalist en televisiepresentator.

Na het behalen van zijn vwo diploma, ging Kockelmann aan de School voor Journalistiek te Utrecht. Deze opleiding rondde hij in 1992 af. Hij startte zijn journalistieke carrière als redacteur bij de VARA. Na enige tijd stapte Sven Kockelmann over naar de IKON, waar hij het informatieve programma Kenmerk presenteerde. Vrij snel -in 1993- maakte Sven Kockelmann de overstap naar de KRO. Hier ging hij aan de slag als redacteur en verslaggever voor de actualiteitenrubrieken Reporter en Brandpunt. Brandpunt was de voorloper van het actualiteitenprogramma Netwerk.

Van 2006 tot 2010 presenteerde Kockelmann het ontbijtprogramma Goedemorgen Nederland op Nederland 1, dat in 2010 ophield te bestaan. Kockelmann presenteerde tot eind 2013 nog wel het radioprogramma met dezelfde naam. Van 2007 tot 2010 maakte hij ook interviews voor Het Gesprek.

Sven Kockelman werd in september 2010 één van de vier verslaggevers van het heropgerichte KRO-programma Brandpunt, met Wouter Kurpershoek, Fons de Poel en Aart Zeeman. Daarnaast presenteerde hij het KRO-praatprogramma Oog in Oog, waarbij hij een halfuur met één gast uit de actualiteit in gesprek is. Vanaf  27 januari 2014 presenteert hij het programma Eén op één, beurtelings met Eva Jinek op Nederland 2 voor de KRO-NCRV.

Sven Kockelmann is te boeken bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

Prijs op aanvraag

Sven Kockelmann Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht Presentatoren