Project Description

Jeroen Latijnhouwers

Jeroen Latijnhouwers is geboren in Sint Odiliënberg op 22 mei 1967. Jeroen Latijnhouwers is een Nederlandse televisiepresentator.

Na de havo is Jeroen Latijnhouwers gaan studeren aan de Academie voor Journalistiek in Tilburg. Jeroen was te zien en te horen bij onder andere Omroep Brabant, Lokale Omroep Goirle, Veronica Nieuwsradio en het inmiddels niet meer uitzendende Sport 7.

Hierna begon zijn carrière bij RTL Nederland. Latijnhouwers begon in 1996 als commentator bij RTL sport. Niet lang daarna presenteerde hij RTL Nieuws van 1997 tot 2003. In dat jaar startte Editie NL, waar hij tot op heden presentator van is. In dit programma wordt binnenlands nieuws op een losse manier behandeld. Ook verving hij regelmatig Daphne Bunskoek bij RTL Boulevard en vervangt hij bij Evers staat op (538 radio) regelmatig vaste nieuwslezer Henk Blok. Sinds 2012 vervangt Latijnhouwers zo nu en dan Jan de Hoop en Sanne Staarink-Steusel bij het Ontbijtnieuws. Latijnhouwers valt zo nu en dan ook in bij het RTL Z-Nieuws.

Latijnhouwers is een supporter van Willem II. Sinds 2009 presenteert hij de nieuwe selectie tijdens de open dag, de zogenoemde Koningsdag.

Jeroen Latijnhouwers te boeken bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

Prijs op aanvraag

Jeroen Latijnhouwers Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht presentatoren