Project Description

Presentator Jan Versteegh

Jan Versteegh geboren in Rotterdam op 31 december. Jan gaat op 17 jarige leeftijd aan de slag als presentator van het programma Campus. Dit doet hij bij de regionale zender Stadsradio Rotterdam. Hier ontdekt Jan Versteegh zijn passie voor produceren en presenteren. Naast zijn middelbare school en tijdens zijn studententijd, op de Academie voor Lichamelijke Opvoeding, probeert Jan zoveel mogelijk ervaring op te doen op het gebied van radio en tv.

Jan Versteegh kiest voor de televisie in plaats van de radio. Zo presenteert Jan Versteegh het populaire programma ‘Zooi’ op TV Rijnmond/TV West. Hierna volgen klussen voor bijvoorbeeld Redbull op grote evenementen zoals Redbull Knock Out Race. Dit was bijvoorbeeld ‘Live’. Zo leert Jan Versteegh omgaan met extreme omstandigheden en zichzelf te zijn.

Buiten dat Jan verslaggever is, stuurde hij als eindverantwoordelijke het camera team  en de editors aan om kant en klare beelden af te leveren. Jan kan het beste presteren als er druk op hem wordt gelegd. Hij vindt zelf dat hij dan het best presteert. Jan is een thrill-seeker, zo wilt hij overal het maximale van uithalen en is hij altijd op zoek naar avontuur. Jan zijn hobby’s zijn bijvoorbeeld diepzee duiken en ongeplande reizen maken.

Jan Versteegh werkte van 2012 tot februari 2014 bij Powned. Hij was ook een van de gezichten van Pownews. In december 2013 maakte Jan bekend dat hij in 2014 de overstap naar BNN zou maken. Bij BNN gaat Jan Versteegh aan de slag als reportage maker voor het populaire programma, Spuiten en Slikken.

In 2013 nam Jan deel aan het populaire programma Expeditie Robinson op RTL5.

Jan Versteegh is te boeken als dagvoorzitter bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

€ 3.000 - € 6.000

Jan Versteegh Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht Presentator