Project Description

Gordon

Gordon is een Nederlandse Zanger, televisiepresentator, columnist, grappenmaker, tekstschrijver, modeontwerper en zakenman. Gordon is een veelzijdig persoon. Van kleins af aan werd hem geleerd dat je succes zelf moet maken.

Gordon is de jongste in een groot gezin van marktkooplieden uit Amsterdam-Noord. Het was vanzelfsprekend dat Gordon ook op de markt zou gaan staan. Maar hij heeft een andere droom: zanger worden. Via het circuit van talentenjachten werkt hij zich langzaam omhoog. Bij de Soundmixshow verliest hij op een haar na, en ook bij het Nationaal Songfestival valt hij net buiten de boot. Wel krijgt hij een platencontract, en met het door John Ewbank geschreven liedje ‘Kon ik maar even bij je zijn’ scoort hij een onverwacht grote hit. Meer hits volgen, en ook het buitenland roept: Scandinavië, Duitsland en Zuid-Afrika. Hij scoort enkele grote hits met de groepen Romeo en Re-play en is de man achter Los Angeles, The Voices.

Ook als televisiepresentator komt hij verrassend uit de hoek. Of je hem nu leuk vind of niet: zijn programma’s zijn het gesprek van de dag. Met De Late Nicht Show, Over de vloer, Gillend naar Huis, Hotter Than My Daughter en als jurylid bij X-Factor is hij niet meer weg te denken van de Hollandse buis.

Met René Froger en Gerard Joling bouwt hij het succesconcept van Toppers in de Arena uit, met zelfs een deelname aan het Eurovisie Songfestival in Moskou met de hit Shine tot gevolg. Gastoptredens bij komende Toppers concerten zitten in de planning.

Gordon is zo goed als dagelijks op de tv te zien. Of het nou met Geer en Goor was, of nu met Hotter Than My Daughter. Gordon is in Nederland niet meer weg te denken van de buis.

Gordon is te boeken bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

Prijs op aanvraag

Gordon Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht presentatoren