Project Description

Presentatrice Geraldine Kemper

Geraldine Jane Kemper is geboren in Amsterdam op 26 januari 1990. Geraldine Kemper is een Nederlandse televisiepresentatrice van BNN. Ze won door het tv-programma ‘Sterretje Gezocht’ haar baan as presentatrice bij deze publieke omroep.

Geraldine Kemper is afkomstig uit Volendam en studeerde Sportmanagement. De reden dat zij voor sportmanagement koos was omdat zij atlete was bij de sportvereniging AV Edam. Geraldine maakte indruk op het Nederlandse publiek  met haar lapdance tijdens Sterretje Gezocht. Zo maakte het Nederlandse publiek kennis met Geraldine en haar gedurfte actie.  Geraldine is een uitgekozen presentatrice. Geraldine deed mee aan het programma Sterretje Gezocht, hieraan deden meer dan 8000 deelnemers mee, waar ze uiteindelijk winnares van is geworden. Geraldine Kempers mocht zichzelf direct bewijzen bij ‘Try Before you Die’ en ‘Spuiten en Slikken’.

Geraldine Kempers maakte uiteenlopende items voor Spuiten en Slikken. Geraldine informeert de kijker met een open blik. In het jaar 2013 nam Geraldine Kempers deel aan het populaire tv-programma Expeditie Robinson. Hier bereikt de sportieve doorzetster de finale. In het jaar 2014 is Geraldine presentatrice van het dagelijkse BNN-programma, De Social Club.

Geraldine Kemper is te boeken als dagvoorzitter en presentatrice bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

€ 3.000 - € 6.000

Geraldine Kemper Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht Dagvoorzitters