Project Description

Presentator Ferry Doedens

Al op hele jonge leeftijd is duidelijk dat in Ferry een artistiek talent verscholen zit. Zijn brede interesse in diverse disciplines binnen de artistieke sector heeft er inmiddels al voor gezorgd dat het jonge multi-talent de meest uiteenlopende dingen heeft ondernomen.

Toen Ferry 15 jaar was, stond hij voor het eerst op de planken in de hoofdrol van diverse lokale musical producties in het theather De Lawei in Drachten. Later in dat jaar speelt hij ook een figurantenrol in Pietje Bell de Musical. Na het voortgezet onderwijs is Ferry in 2006 gaan studeren aan de opleiding Kunst Theater en Media in Groningen. Hier wordt hij gecoached op zanggebied en volgt hij allerhande lessen en workshops in drama, (film)acteren en diverse dansstijlen.

Eind 2007 gaat Ferry Doedens op auditie bij Idols 4, waarbij hij het in de populaire talentenjacht tot de laatste 18 kandidaten weet te schoppen. Vanaf dat moment raakt alles in een stroomversnelling.Begin 2008 wordt Ferry benaderd voor de boyband IDSF. Met IDSF is hij in de clip “Sinner” op TMF te zien. Alsof acteren en zingen nog niet genoeg is, loopt Ferry in dat jaar ook voor de Dutch Fashion Foundation via modellenbureau Tjarda’s Modelmanagement.

Sinds april 2009 speelt Ferry Doedens de rol van Lucas Sanders in Goede Tijden Slechte Tijden. Hij is inmiddels wekelijks te zien op RTL4. Het kan uiteraard niet anders zijn dan dat dit wordt vervolgd, Op alle artistieke fronten waar Ferry Doedens zich thuis voelt. Ook zijn droom komt uit met de rol van prins Fiyero in de musical ‘Wicked’. Ook krijgt hij in 2012 de rol van Bo Monti in de AVRO jeugdserie “De Vier van Westwijk, de verdwijning van Bo Monti”

Ferry Doedens krijgt op presentatievlak de mogelijkheid om zich te ontwikkelen. Het Beste van Idols Worldwide voor RTL5 was het programma wat Ferry Doedens moest presenteren. Hierna kwam de backstage presentatie bij RTL4 X-Factor. Ferry Doedens is in oktober 2013 genomineerd voor de Gouden Televisier Ring in de categorie Talent Award.

Ferry Doedens is te boeken bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

Prijs op aanvraag

Ferry Doedens Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht Presentatoren