Project Description

Presentator Ewout Genemans

Ewout Genemans is geboren in Den Haag op 7 februari 1985. Ewout Genemans is een Nederlands televisieproducent, presentator, zanger en acteur. Hij presenteert op verschillende televisieprogramma’s op de publieke omroep en met zijn televisieproductiebedrijf No Pictures Please produceert hij tv-programma’s.

Ewout werkt in 2003 achter de schermen van Meiden van De Wit. Genemans speelde ook in ZOOP op Nickelodeon en de bijbehorende films Zoop in Afrika, Zoop in India en Zoop in Zuid-Amerika. In Zoop zingt Genemans ook, onder andere met zijn college Jon Karthaus de liedjes “Laat me leven” en “Verliefd”.

Na ZOOP werkte Genemans een jaar bij het castingbureau Kemna Casting. In 2007 presenteerde Genemans Willem Wever voor de NCRV en deed hij mee aan Sterren Dansen op het IJs. Ook werkte hij als vaste vervanger van Pepijn Gunneweg in de BZT-Show. In 2008 presenteerde Genemans het televisieprogramma Sudokidz beurtelings met Renate Schutte. Sinds 2009 presenteert hij De Museumbende. Ewout Genemans is nog steeds regelmatig terugkerende vervanger van Jetske van den Elson of Pepijn Gunneweg als presentator van de BZT-Show.

Tevens is Genemans samen met zijn collega Jon Karthaus het productiebedrijf No Pictures Please begonnen, waar de twee tot begin 2011 hebben samengewerkt. Karthaus wilde zich meer richten op zijn werk als songwriter-zanger. Zij ontwikkelden samen het programma Fans!, dat op SBS 6 wordt uitgezonden. Ook maken zij een programma voor de KRO. Ewout Genemans werd in 2010 aangewezen als de presentator van het AVRO Junior Songfestival, dat voorheen door Sipke Jan Bousema werd gepresenteerd.

Genemans speelde op 30 maart 2010 de rol van Davis in de aflevering Hart onder de riem van S1NGLE. In september 2011 maakte hij zijn debuut op Nederland 1 als presentator van het AVRO-programma Onder Wibi’s Vleugels. In 2011 deed Ewout Genemans verslag voor de AVRO bij het Gouden Televizier-Ring vanuit de studio van uiteindelijke winnaar Voetbal International.

Op 1 december 2011 tekende Genemans een exclusief contract met de AVRO. In 2012 organiseerde de AVRO de internationale finale van het Junior Eurovisiesongfestival 2012, waarvan hij de presentatie voor zijn rekening nam.

Op 14 april 2012 begon hij in het nieuwe seizoen van het SBS-6-programma Fans!. Genemans nam deel aan het dertiende seizoen van Wie is de Mol?, maar moest na de eerste aflevering naar huis.

Ewout Genemans is te boeken bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

Prijs op aanvraag

[/two_third]
Ewout Genemans Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht Presentatoren