Project Description

Presentator Dennis Storm

Dennis Storm is geboren in Den Haag op 24 juni 1985. Dennis Storm is een Nederlands presentator voor BNN en ook columnist.

Dennis Storm groeide op in het Haagse stadsdeel Loosduinen. Na zijn middelbareschooltijd op het Dalton Den Haag was hij korte tijd student op de School of Media in Zwolle. Op zijn zeventiende kreeg hij een programma-idee en het begin van zijn loopbaan bij de televisie was een feit. Sinds 2005 is hij werkzaam bij omroepvereniging BNN.

Dennis Storm maakte twee programma’s voor TMF (Summerbase en Game shop pro) en werd daarna toegelaten tot het opleidingstraject CoolCast bij BNN. Dennis begon tegelijkertijd samen met Twan Melssen bij BNN University. Verder was Dennis te zien in Koelkast on Tour en maakte hij verder het reisprogramma voor de BNN, Weg met BNN. Vor dit programma reisde hij met Nicolette Kluijver door Azië, Oost- Europa en Rusland. Begin 2008 was Dennis te zien in het nieuwe BNN-programma Crazy 88.

In november 2008 was hij samen met Sander Lantinga, Dennis van der Geest, Sipke Jan Bousema, Ferri Somogyi, Michael Boogerd, Maik de Boer, Danny de Munk, Rob Geus en Ruben Nicolai te zien in het programma Ranking the Stars.

In 2009 nam hij deel aan het AVRO tv-programma Wie is de Mol?. In de aflevering voorafgaand aan de finale verliet hij het programma. Naast deelname aan Wie is de Mol?, presenteerde hij dat jaar ook samen met Valerio Zeno het programma Dennis vs Valerio.

Storm heeft daarna nog drie programma’s gemaakt met Valerio Zeno: Loverboys, Dennis & Valerio versus De Rest en Proefkonijnen. Verder is hij sinds 2009 presentator van 3 op Reis.

Storm werd in 2009 columnist van het maandblad FHM en het jaar erna ook van de wekelijkse jongerenkrant 7Days.

Dennis Storm is te boeken bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

Prijs op aanvraag

[/two_third]
Dennis Storm Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht Presentatoren