Project Description

Presentator Arie Boomsma

Arie Ate Boomsma is geboren in Marken op 18 januari 1974. Arie Boomsma is een Nederlands televisiepresentator en fotomodel.

Boomsma werd geboren als tweede zoon in een domineesgezin op Marken. Later woonde hij onder andere in Leersum, Stiens en Apeldoorn en, als basketballende student psychologie en communicatie, in de Verenigde Staten. Na terugkomst in Nederland werkte de bijna twee meter lange Boomsma nog enige tijd als fotomodel.

Zijn eerste televisieoptreden was in het Veronica-programma Uhhh…Vergeet je Tandenborstel Niet! van Rolf Wouters. Hij speelde hier als glazenwasser. Na het meespelen in de televisieserie Finals van omroep BNN werkte hij acht maanden als omroeper voor Yorin.

Arie Boomsma is tegenwoordig actief als presentator voor de KRO, hij presenteert programma’s als Dag tegen Pesten. Dit is niet het enige wat Arie voor de KRO heeft gedaan, hij heeft ook andere programma’s gepresenteerd, Hij is een Zij, Sprakeloos, Over de Streep en Uit de Kast. Voor de laatstgenoemde maakte hij zelfs een variant, genaamd Niet Uit de Kast. Dit was bedoeld voor de homoseksualiteit in de moslimcultuur.

Arie Boomsma is te boeken bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

Prijs op aanvraag

[/two_third]
Arie Boomsma Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht Presentatoren