Project Description

Dagvoorzitter Peter R. de Vries

Peter Rudolf de Vries, misschien beter bekend als Peter R. de Vries, is een Nederlands misdaadverslaggever en had vroeger een eigen televisieprogramma, genaamd Peter R. de Vries, misdaadverslaggever. Peter is geboren op 14 november 1956.

Peter R. de Vries volgde de Freddy Heineken ontvoering op de voet, schreef er een boek over en spoorde één van de ontvoerders, Frans Meijer op in Paraguay. Peter onthulde bijvoorbeeld ook dat Mabel Wisse Smit de crimineel Klaas Bruinsma beter kende dan dat ze toegegeven had.

Peter R. de Vries ontving een Emmy Award voor zijn uitzending over de verdwijning van Natalee Holloway. Daarin toonde hij opnames waarin Joran van der Sloot, in een auto vol verborgen camera’s, enkele opzienbarende uitspraken deed over de verdwijning van Holloway.  Zo heeft Peter ook, tegen verbod van de rechter in, verborgen camera-opnames van Koos Hertogs, Nederlands seriemoordenaar uitgezonden.

De Vries schrijft ook boeken, zo heeft hij 12 boeken op zijn naam staan. Zijn laatst geschreven boek was ‘De R van Rebels’ in 2013.

Peter R. de Vries is een voetballiefhebber. Samen met zijn zoon Royce en oud-voetballer Piet Keizer, zijn zij in begin 2014 hun eigen Sportmanagement. Genaamd PR Sportmanagement BV.

Peter R. de Vries is te boeken tijdens evenementen bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

€ 6.000 - en meer

Peter_R_De_Vries Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht Dagvoorzitters