Project Description

Pearl Jozefzoon

Pearl Jozefzoon is geboren in Utrecht op 21 september 1985. Pearl Jozefzoon is een Nederlands zangeres, zangdocente en musicalactrice. Pearl is het meest bekend geworden door haar deelname aan The Voice of Holland, waarin zij één van de vier finalisten was.

Pearl Jozefzoon begon met zingen in een band van haar kerk, later trad ze op in een gospelkoor. Na voltooing van haar havo-opleiding sloot Jozefzoon zich aan bij Swits, onderdeel van Youth for Christ. Naar eigen zeggen had Jozefzoon wel de ambitie om het podium op te gaan, maar was ze best wel verlegen. Bij Switch leerde ze te vertrouwen op eigen kwaliteiten.

Na haar afstuderen in 2008 startte ze haar professionele carrière bij de theatergroep Jeans, gevolgd door rollen in de V&V-musicalproducties Hairspray en Legally Blonde. Vanwege de tweede plaats die ze bereikte bij The voice of Holland, verzorgde Jozefzoon, na afloop van een aantal voorstellingen van Legally Blonde, een miniconcert in de foyers van het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam en Carré in Amsterdam in de periode januari t/m maart 2011. Op 17 september 2011 deed Pearl mee aan het NCRV-programma Van popster tot operaster, waarbij ze won van vijf andere deelnemers: ze werd uitgeroepen tot Operaster van 2011.

In oktober 2011 stond Pearl Jozefzoon vier avonden als gastartiest bij Symphonica in Rosso met Nick & Simon, in een uitverkocht Gelredome. Een registratie van dit concert is uitgezonden op 30 november 2011 en trok ruim een miljoen kijkers.

In 2012 was ze een van de zes deelnemers van het Nationaal Songfestival 2012. Hoewel ze de favoriet was bij de internationale en nationale jury, werd ze tweede achter Joan Franka. Het nummer kwam in de week na het Nationaal Songfestival binnen in de iTunes chart op plaats 18, en stond een week genoteerd in de Single Top 100 op nummer 35.

In februari 2013 verscheen haar album The Time Is Now.

In 2014 is Pearl Jozefzoon getrouwd.

Pearl Jozefzoon is te boeken bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

Prijs op aanvraag

Pearl Jozefzoon Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht artiesten