Project Description

Patty Brard

Petula Louise (Patty) Brard is geboren op Sorong, Nederlands-Nieuw-Guinea op 25 maart 1955. Patty Brard is een Nederlandse televisiepersoonlijkheid, presentatrice en voormalige zangeres in de meidengroep Luv’.

Na de havo (Lodewijk Makeblijde College) volgde Brard een opleiding directiesecretaresse bij Schoevers. Even later kreeg ze een baan als secretaresse aangeboden bij de publieke omroep. Hier werd Patty in 1977 ontdekt door Hans van Hemert en gevraagd voor de nieuw op te richten meidenband Luv’. Na vier jaar hield ze het voor gezien en stapte ze uit de band. In 1981 scoorde ze een bescheiden hitje met haar eerste solo-lp All this way.

Patty Brard richtte in 2003 een nieuwe meidenband op, Enuv’. Deze band werd gevormd met Frogettes Anoushka de Wolff en Marian van Voort. Helaas werd dit geen succes en viel de band al na een paar maanden uit elkaar.

In 2006 was er een reünie van de dames van Luv’. In een realitysoap werden ze gevolgd in de aanloop naar hun optreden tijdens het concert van Froger, Joling en Gordon (de Toppers) eind mei 2006 in de Amsterdam ArenA. De band zou in 2006 weer stoppen maar wegens succes werd besloten de optredens door te laten gaan.

Patty Brard komt het beste tot haar recht op het podium: met haar ongeremde enthousiasme en allure weet zij op iedereen een onuitwisbare indruk achter te laten. Als zangeres een heus vrouwelijk feestbeest met een absolute ‘het dak eraf’ garantie en als presentatrice een warme persoonlijkheid met een immens inlevingsvermogen. Een onvervalste feestavond of een formele aangelegenheid; met haar enorme bagage aan (levens)ervaring is zij in staat om elk feest, evenement of presentatie in goede banen te leiden.

Haar zangoptredens staan garant voor een half uur entertainment van de bovenste plank. Bekende feesthits met een groot meezinggehalte worden afgewisseld met haar solo hits en uiteraard zal ook een LUV” Medley niet ontbreken. Kortom : Patty staat voor gezelligheid, glamour en bovenal FEEST waarbij het woord feest daadwerkelijk met hoofdletters geschreven dient te worden.

Patty Brard is te boeken bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

€0 - €3.000

Patty Brard Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht artiesten