Project Description

Niels Geusebroek

Niels Geusebroek is geboren in Amsterdam op 4 augustus 1979. Niels Geusebroek is een Nederlandse zanger en componist.

Niels Geusebroek zat op school in Heemstede en in Haarlem waar hij ook de HEAO doorliep. In 1996 rictte Geusebroek samen met Frans van Essen de band Silkstone op. In 2003 kwam hij met de band onder contract van BMG en vanaf dat moment trad hij veelvuldig met Silkstone op, waaronder op Lowlands, Pinkpop, MTV, TMF, 3FM, Radio 538, Barend & Van Dorp, Top of the Pops, Paradiso, Tivoli, HMH en de Oosterpoort. Silkstone toerde ook richting New York en St. Petersburg. Niels Geusebroek heeft samen met Silkstone 2 albums uitgebracht en 2 noteringen in de Top 40 behaald. Deze band werd opgeheven in 2009.

In 2011 deed Geusebroek mee aan het tweede seizoen van The voice of Holland. Tijdens het programma wist hij 3 hits te scoren in de Single Top 100. Hij werd in de halve finale van het programma geëlimineerd.

In november 2012 bracht hij samen met Wildstylez het hardstyle-nummer Year of Summer uit. Deze heeft een notering in de Nederlandse Top 40 weten te bereiken. Het nummer was tevens het eerste hardstyle nummer dat een notering verwierf in de Top 40 sinds het ontstaan van de lijst. Op 20 januari 2013 ontving Geusebroek voor dit nummer een gouden plaat.

Op donderdag 29 augustus 2013 was Niels Geusebroek in de studio van 538 te gast in het programma van Ruud de Wild. Hij had een week eerder de opdracht gekregen om een lied te schrijven op het ritme van de hartslag van de baby van de zwangere nieuwslezeres Hannelore Zwitserlood. Hij zong dat lied live in de 538-studio en na reacties hierop werd Take Your Time Girl als single uitgebracht. Hij scoort hiermee meteen een hit. Hij komt voor het eerst met een solo-nummer op nummer 6 binnen in de Mega Top 50. Op 21 september 2013 staat hij met dit nummer op plaats 1 in de Mega Top 50. Op 5 februari 2014 kreeg hij een 100% NL Award voor ‘Nieuwkomer van het Jaar’

Niels Geusebroek is te boeken bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

Prijs op aanvraag

Niels Geusebroek Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht artiesten