Project Description

Niek Boes

Een optreden van Niek Boes is een van de meest unieke showspektakels in de wereld. Zijn gave om door middel van zijn stem een soundtrack van uw bedrijf een thema of onderwerp te maken is spectaculair, indrukwekkend en onvergetelijk. Zijn show is een combinatie van een op maat gemaakt spektakel vol met cabaret, humor, vocal comedy, interactie met het publiek en geluiden die alle zintuigen prikkelen. Alles vergezeld van prachtige muziek, licht en surround geluid.

Met talloze optredens in binnen- en buitenland, behoort Niek Boes tot de meest exclusieve artiest in zijn genre en won hij in Duitsland de begeerde “Goldene Künstler Preis”. Niek Boes kan zijn shows tevens in de Engelse en/of Duitse taal verzorgen en is daarom ook zeer geschikt voor internationale gezelschappen.

Niek Boes is niet zomaar uit te leggen of te verbeelden. Zijn shows zijn uNiek en worden elke keer weer met alle zorg, mede door persoonlijk contact, op uw evenement, doelgroep, bedrijf en thema aangepast. Het technische team van Niek Boes draagt zorg voor licht- en surround-geluid.

Niek Boes is te boeken bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

Prijs op aanvraag

Niek Boes[/imageframge] Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht artiesten