Project Description

Nathalie Makoma

Nathalie Makoma is geboren in Kinshasa, DR Congo, op 24 februari 1982. Nathalie Makoma is een Congolees-Nederlandse zangeres. Zij verwierf nationale bekendheid tijdens Idols 4 en het tweede seizoen van Sterren Springen op SBS6

In november 2008 liet ze weer wat van zich horen en bracht ze haar debuutsingle “I Won’t Forget” ten gehore bij het televisieprogramma Raymann is Laat. In december 2008 deed ze mee met het RTL4 programma Alles is kerst. In de show zong ze samen met rapper Brace het nummer “All I Want for Christmas Is You” van Mariah Carey.

Nathalie Makoma neemt in 2009 deel aan Dancing With the Stars en behaalt zij de finale. In deze finale verliest ze van Jamai Loman. In 2010 nam Makoma deel aan het tweede seizoen van het EO programma De Mattheus Masterclass waarin niet-klassiek geschoolde artiesten een deel van Bachs Matthäuspassion uitvoeren in de St. Vituskerk in Hilversum. Op 4 mei 2010 maakte Makoma via Hyves bekend dat haar tweede single klaar was en binnenkort uit zou komen.

In 2014 heeft Makoma meegedaan aan het tweede seizoen van SBS6′ Sterren Springen Op Zaterdag.

Nathalie Makoma is te boeken bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

Prijs op aanvraag

Nathalie Makoma Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht artiesten