Project Description

Miss Montreal

Miss Montreal, pseudoniem voor Roos-Anne (Sanne) Hans. Miss Montreal is geboren in Dedemsvaart op 22 september 1984. Miss Montreal is een Nederlands singer-songwriter die zichzelf begeleidt op gitaar.

Sanne Hans oftewel Miss Montreal maakte eerst deel uit van de formatie Ysis. Hierin nam zij de zang voor haar rekening en speelde ze gitaar, naast Inge van Calkar (gitaar en zang) en Ilse Gerritsen (cello). Hoewel zij bij het gewone spreken stottert, heeft ze hier tijdens het zingen geen last van.

Nadat zij gestopt was met Ysis en haar eigen muziekleven ging leiden, werd ze gevraagd voor een reclame. Zo was Sanne Hand te zien in een tv-commercial van het Frico-smeerkaasmerk Slankie uit 2008. Hierin zingt zij Gelukkig heb ik altijd nog een goed lijf. Vervolgens trad ze live op in De Wereld Draait Door en in de radioshow van Giel Beelen. Op TMF zong ze Dansen aan Zee van BLØF in duet met hem. Haar debuutalbum Miss Montreal verscheen op 15 mei 2009. Van haar tweede single, This is my life, werd een videoclip uitgebracht. Haar tweede album So… Anything else? kwam in 2010 uit. Op 20 juli van dat jaar presenteerde Miss Montreal dit album in de Melkweg te Amsterdam.

Op 3 april 2012 kreeg ze in de Coen en Sander Show de Schaal van Rigter uitgereikt voor het nummer Wish I could, dat in het jaar 2011 het meeste is gedraaid op 3FM.

Miss Montreal verwierf nationale bekendheid door haar soundtrack van Utopia op SBS6, Say Heaven Say Hell.

Miss Montreal is te boeken bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

Prijs op aanvraag

Miss Montreal Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht artiesten