Project Description

Menno Bentveld

Marinus Antonius (Menno) Bentveld is geboren in Leiden op 22 juni 1967. Menno Bentveld is een Nederlands radio- en televisiepresentator.

Na het behalen van zijn vwo-diploma studeerde Bentveld theaterwetenschappen aan de Universiteit Utrecht. Tijdens zijn studententijd was hij lid van Unitas S.R.. In 1990 begon hij bij Veronica as presentator van Club Veronica, Baanbreker en Veronica Reisgids. In 1995 stapte Menno Bentveld over naar de VARA. Hier presenteerde hij Twaalf Steden, Dertien Ongelukken, Jules Unlimited, De ontdekking, Nieuwslicht, Herexamen, Jongeren Lagerhuis en Op weg naar het Lagerhuis.

In het begin van 2007 was Menno Bentveld te zien als één van de deelnemers aan Wie is de Mol? Van 21 januari 2007 tot en met 15 augustus 2010 presenteerde hij samen met Andrea van Pol het radioprogramma Vroege Vogels op Radio 1. Vanaf 29 augustus 2010 samen met Lisa Wade, welke eind maart 2011 vertrekt voor Janine Abbring. Ook heeft hij in het zomerseizoen van 2007 een programma op Nederland 3, Wat heet!. Dit wordt uitgezonden als vervanger van De Wereld Draait Door. Vanaf 18 februari 2008 presenteert Bentveld op maandag laatstgenoemd programma.

Op 8 en 9 december 2011 nam hij tijdelijk het presentatiewerk van Matthijs van Nieuwkerk over in “De Wereld Draait door” omdat laatstvernoemde door griep geveld werd.

Menno Bentveld te boeken bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

Prijs op aanvraag

Menno Bentveld Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht presentatoren