Project Description

Marvy Rieder

Marvy Rieder is een Nederlands topmodel.

Op haar negentiende zette Marvy Rieder haar eerste stappen in de wereld van de modellen. Eigenlijk wilde zij medicijnen studeren maar op haar negentiende werd zij ‘gevraagd’ door een fotograaf tijdens het uitoefenen van een bijbaantje.

Na anderhalf jaar hield ze het al voor gezien en ging zij communicatiewetenschappen studeren, maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en zij kwam terug in de modewereld door wereldwijd het gezicht te worden van onder andere Guess en Armani Jeans. Ze verhuisde naar New York en toen begon het avontuur pas echt. Marvy loopt op de catwalks van New York tot Milaan en werkt met topfotografen als Gilles Bensimon en Ellen von Umwehrt.

Haar opgedane ervaring als model deelt zij onder andere door een blog te schrijven voor de Cosmogirl en sinds kort schuift Marvy regelmatig aan als lifestyle deskundige in het programma SBS Shownieuws.

In 2007 richt zij de MarVie foundation op. De MarVie Foundation is een (inter)nationale non-profit organisatie met als hoofddoelstelling het begeleiden en informeren van modellen binnen hun vakgebied. Op deze wijze wil zij voor hen een goede leef-werk omgeving creëren. Daarnaast heeft de MarVie Foundation als doelstelling ‘Fashion’ jongeren te inspireren en begeleiden op het gebied van Sport, Voeding, Financiën, Beauty en Zelfvertrouwen.

Als adviseur wordt Marvy regelmatig betrokken bij projecten van overheden in binnen- en buitenland.

De MarVie foundation faciliteert onder andere workshops en trainingen over zelfbewustzijn en eigenwaarde aan modellen maar ook aan tieners en zelfstandig ondernemers buiten de mode industrie.

Marvy Rieder is te boeken bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

Prijs op aanvraag

Marvy RiederVrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht Sprekers