Project Description

Mark Teurlings

Mark Teurlings is een Nederlandse advocaat gespecialiseerd op strafrecht en echtscheidingszaken.

Mark Teurlings begon zijn studie aan de Universiteit van Amsterdam, hij begon Nederlands te studeren. In 1993 rondde hij Nederlands af en besloot om Internationaal Recht te studeren. Hij behaalde zijn Internationaal Recht diploma binnen anderhalf jaar. Tijdens zijn studie adviseerde Mark particulieren en kleine bedrijven via Teurlings Juridisch Adviesbureau.

In december 1994 werd Mark Teurlings beëdigd als advocaat in Amsterdam. Toen begin 2001 zijn studievriend Michiel Ellens terugkeerde van een zakelijk avontuur als advocaat op de Antillen en zijn partners in de maatschap andere plannen buiten de advocatuur kregen, besloten zij samen onder de naam Teurlings & Ellens Advocaten het oude kantoor voort te zetten.

Mark Teurlings heeft als advocaat op elk praktisch gebied kennis en ervaring. Door zijn brede kennisvergaring merkt Mark dat hij cliënten op vele vakgebieden kan adviseren. Mark Teurlings is gespecialiseerd in strafzaken en echtscheidingszaken. Mark staat tegenwoordig ook strafzaken bij in het buitenland. Zo bemoeit hij zich met het in en uitleverings-, wots-en overleveringszaken. Daarnaast behandelt hij als advocaat echtscheidingen op gezamenlijk verzoek.

Afgezien van het lidmaatschap van de Nederlandse en Amsterdamse Orde van Advocaten is Mark Teurlings tevens lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten, de Nederlands-Vlaamse Vereniging voor Strafrecht, de Nederlandse Juristen Vereniging, the European Criminal Bar Association en The National Association of Criminal Defense Lawyers (Verenigde Staten). Daarnaast is hij ook Voorzitter van de Stichting Informatie Voorziening (Stinvo) en Voorzitter van de Stichting Webshop Keurmerk.

In december 2012 werd Mark Teurlings door “het gilde” verkozen tot de nr. 2 van de Top 10 Strafrechtadvocaten. De jaren daarvoor stond hij op de 10e, 8e en 6e plaats.

Mark Teurlings is te boeken bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

Prijs op aanvraag

Mark Teurlings Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht Sprekers