Project Description

Spreker Mari van de Ven

Mari van de Ven begon zijn loopbaan op de kappersopleiding in ‘s-Hertogenbosch. Tijdens zijn opleiding merkte Mari al snel dat zijn interesse niet alleen bij het knippen bleef. Hij kreeg ook passie voor visagie. Dit deed Mari onder andere bij de school van Dik Peeters.

Mari werkte meer dan 10 jaar als visagie- en haarspecialist voor vele tientallen opdrachtgevers. Dit deed Mari via Corine Rottschäfer. Voor het kledingmerk O’Neill verzorgde Mari van de Ven zes jaar lang de fotoshoots voor de presentatie van nieuwe kledinglijnen. Verder heeft Mari meegewerkt aan verschillende interviews en reportages in binnen- en buitenland bijvoorbeeld voor de Cosmopolitan, Elle, Esquire, Marie Claire enzovoort. Mari van de Ven werkt zelf nog regelmatig mee in ‘Salon Rob Peetoom/Mari van de Ven.

Mari van de Ven heeft in 2008 zijn eigen Eye Care Lijn van Herôme gelanceerd. In 2009 kreeg Mari van de Ven een eigen rubriek in het tv-programma 4ME. In juli van dit zelfde jaar werd bekend dat hij en oud-hockeyster Marje Teeuwen, een nieuw televisieprogramma zou gaan presenteren. Mari van de Ven verzorgde in 2010 het haar en de make-up van Yolanthe Cabau van Kasbergen tijdens de bruiloft van Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau van Kasbergen.

Mari van de Ven is één van de meest bekende en toonaangevende visagisten en haarstylisten van Nederland op dit moment. Hij zit al ruim vijfentwintig jaar in ‘het vak’. Zo is Mari de vaste visagist en kapper van onder andere Wendy van Dijk, Sylvie Meis, Connie Breukhoven, Yolanthe Sneijder-Cabau, Tatjana Šimić, Trijntje Oosterhuis en Winonah de Jong.

Mari van de Ven heeft een eigen opleiding namelijk, de Mari van de Ven Academy. Deze opleiding visagie is op MBO niveau 4. Op deze opleiding kom je niet zomaar. Hiervoor wordt een bepaald groepje talenten geselecteerd van de opleiding Allround Schoonheidsspecialiste niveau 4 zal worden toegelaten tot de opleiding Masterclass Hairstyling en Visagie. it is een opleiding visagie op MBO niveau 4. Een select groepje talenten van de opleiding Allround Schoonheidsspecialiste niveau 4 zal jaarlijks worden toegelaten tot de opleiding Masterclass hairstyling en visagie.

Mari van de Ven is als spreker te boeken bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

€ 3.000 - € 6.000

Mari van de Ven Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht sprekers