Project Description

Marc van der Linden

Marc Frans Anna Tonny Maria (Marc) van der Linden is geboren op 6 optober 1969 in Vught. Marc van der Linden is een Nederlands Koninklijk Huis-deskundige, hoofdredacteur van het weekblad Weekend en van het tijdschrift Royalty.

Marc van der Linden schreef boeken over ‘royals’ en was werkzaam voor onder meer SBS 6 en de TROS. Hij werkt daarnaast freelance voor tijdschriften in binnen- en buitenland. In april 2007 verscheen een boek over prinses Máxima geschreven door Marc van der Linden. Van der Linden lukte het om in contact te komen met twee buitenechtelijke dochters van prins Bernhard, die tot dan toe in de anonimiteit leefden. In 2011 verscheen een boek over prins Bernhard van Lippe-Biesterfeld: De vrouwen van Prins Bernhard. Daarin onthulde hij het bestaan van een vermeende derde buitenechtelijke dochter van prins Bernhard, Mildred Zijlstra. Zij nam het eerste exemplaar van het boek in ontvangst. Rond de tijd van de troonwisseling schreef Marc van der Linden de boeken Beatrix portret van onze koninging, en Willem-Alexander portret van onze nieuwe koning, deze werd in april 2013 verstreken aan klanten van de C1000.

Marc van der Linden was in de Verenigde Staten te zien in de serie Meet the Royals op het Arts & Entertainment Network, en als vaste koningshuisdeskundige voor Punkt 12 en Mittags Magazine van RTL Television. Marc van der Linden was sinds 2003 vaste royaltydeskundige in het team van RTL Boulevard.

Marc van der Linden is te boeken bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

Prijs op aanvraag

Marc van der Linden Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht Sprekers