Project Description

Maik de Boer

Stylist Maik de Boer is een onbetwiste stijlmeester in Nederland. Zijn aanpak waarbij hij zijn cliënt qua kleding dat extra beetje cachet geeft zonder afbreuk te doen aan zijn of haar unieke karakter, blijkt een garantie voor succes. Inmiddels is Maik ook niet meer weg te denken van de Nederlandse televisie.

Zijn carrière begint in de hotelindustrie. Hij is op vele plaatsen werkzaam geweest, met als kroon op zijn carrière een managementfunctie in het Marriott Marquis in New York. Maar hij stapte uit de hotellerie om zijn hart te volgen; hij kon niet langer om zijn passie voor kleding heen. Nadat hij succesvol de modeacademie doorlopen had, begon Maik als stagiaire bij het programma ‘Oppassen’. Zijn eerste echte baan als stylist was ook in de komediehoek: hij was de stylist van het programma “Zeg ‘ns Aaa”.

Maik de Boer is daarna al jarenlang te zien op zondagmiddag bij Carlo & Irene in ‘Life4You’, waarin hij in zijn item de ‘Morfose’ allerlei kledingadviezen presenteert. Daarnaast presenteerde Maik jarenlang ‘Looking Good’ bij RTL4 en was hij te zien in het programma Hotter then my Daughter”. Maik is tevens regelmatig te zien als society-watcher in RTL Boulevard. Bovendien kleedt Maik als stylist diverse bekende TV-presentatoren en artiesten voor optredens, fotoshoots en TV-programma’s.

Maik de Boer geeft workshops waarin hij zijn lezing combineert met het geven van persoonlijke stylingadviezen. In zijn interactieve lezing vertelt Maik de Boer over etiquette, modetrends, do’s & don’ts, leuke wetenswaardigheden over mode en anekdotes uit zijn carrière. Het is een interactief verhaal waarin het publiek betrokken wordt. Maik kent als geen ander de wisselwerking tussen karakter en kleding en kan dit goed vertalen naar een persoonlijk advies. Bovendien gaat Maik tijdens zijn lezing in op de laatste tips & trends van het huidige modeseizoen.

Tevens geeft Maik persoonlijke kleuradviezen. Naast kleur, is de keuze van kleding en accessoires een essentieel onderdeel van je uitstraling. Aan de hand van verschillende stoffen en kleuren, bepaalt Maik per individu wat de beste kleuren zijn, afgestemd op uiterlijk en persoonlijkheid. Aansluitend geeft hij een stijladvies om een het plaatje compleet te maken.

De workshops en kleuradviezen zijn zowel geschikt voor kleine als grote groepen en kan indien gewenst, afgestemd worden op het thema van het evenement.

Maik de Boer is te boeken bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

Prijs op aanvraag

Maik de Boer Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht Sprekers