Project Description

Presentatrice Lieke van Lexmond

Lieke van Lexmond, is geboren op 6 februari 1982 in IJsselstein, is een Nederlands model, actrice, presentatrice, en zangeres. Lieke is vooral bekend door haar rollen in de soapseries Goudkust als Eva Prins. Ook speelde Lieke van Lexmond in  Goede Tijden, Slechte Tijden als Charlie Fischer. Lieke is hier mee gestopt, zo kon zij zich voor de volle 100 procent focussen op haar presenteerwerk.

In 2002 werd Lieke van Lexmond benaderd door Goede Tijden, Slechte Tijden met de vraag of ze tijdelijk de rol van Charlie Fischer, destijds gespeeld door Aukje van Ginneken, die op dat moment in het ziekenhuis lag. Van Lexmond speelde in 2002 vervolgens drie maanden ‘Charlie’.

Toen werd het ineens rustig rond Lieke van Lexmond. Ze was even actief als secretaresse, maar al in de eerste helft van 2003 werd Lieke benaderd door de makers van Goede Tijden, Slechte Tijden, met de vraag of ze de Charlie weer wilde spelen, alleen dan niet voor drie maanden, maar voor onbepaalde tijd. Lieke Van Lexmond ging akkoord. Aan het einde van het seizoen 2010/2011 maakte Van Lexmond bekend dat ze zou stoppen met acteren in de soap, maar haar rol duurde nog enkele maanden.

Lieke is momenteel het gezicht van Zalando. Daarnaast speelt zijn de hoofdrol in de Toscaanse Bruiloft.

Lieke van Lexmond is te boeken als dagvoorzitter of presentatrice tijdens evenementen bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

€ 6.000 - en meer

Lieke van Lexmond Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht Presentatoren