Project Description

Leco van Zadelhoff

Leco van Zadelhoff is Nederlands meest bekende en succesvolle visagist en haarstylist. Nederlands favoriete mooimaker schrijft al vele jaren rubrieken in glamourbladen, werkt mee aan “looks” voor veel TV-programma’s en is redactioneel betrokken bij velerlei magazines. Met zijn beautyconcept TEAM LECO is Leco te boeken voor evenementen. In dit beautyconcept combineert Leco zijn filosofie op het gebied van beauty met de laatste trends op het gebied van styling, haar & make-up.

TEAM LECO komt met een makkelijk op te bouwen stand, in Leco’s look & feel en is een trendy aanvulling op events. De demonstraties van TEAM LECO worden verzorgd door drie professionele visagisten uit het glamourteam van Leco. Indien gewenst kan Leco – op verzoek – een acte de presence geven.

TEAM LECO geeft advies over looks, huidverzorging en het professioneel aanbrengen van make-up. De bezoekers kunnen tips voor hun eigen “look” en een touch-up krijgen. TEAM LECO is gericht op het geven van tips, zodat de bezoekers deze in de toekomst ook zelf kunnen blijven toepassen. TEAM LECO is een uniek concept waarbij iedere bezoekster beauty kan ervaren! TEAM LECO is beschikbaar voor make-up demonstraties tijdens evenementen, promoties, casino-avonden, bedrijfsfeesten, ladiesnights of bijvoorbeeld op (beauty)beurzen en in winkelcentra.

Daarnaast is Leco van Zadelhoff beschikbaar voor het geven van een make-up masterclass. Deze masterclass is een zogenaamde ‘make-up workshop’ met daarin het ultieme make-up ABC. Aan hand van een model zal Leco stapsgewijs demonstreren hoe je make-up het beste kunt gebruiken, wat absolute do’s & don’ts zijn en hoe je jezelf een goede glamourlook kunt geven voor die bijzondere avond.

Op verzoek kan deze workshop aangevuld worden met visagisten van het TEAM LECO team die alle deelnemers van de workshop na afloop van de make-up ABC van een individuele look voorzien.

Leco van Zadelhoff is te boeken bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

Prijs op aanvraag

Leco van Zadelhoff Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht Sprekers