Project Description

Lauren Verster

Lauren Verster is geboren in ‘s-Hertogenbosch op 27 april 1980. Lauren Verster is een Nederlandse programmamaakster en televisiepresentatrice.

Gedurende de middelbare school-loopbaan van Lauren Verster was Lauren actief bij de lokale televisiezender Boschtion. Laura ontwikkelde hier haar, naast haar werkzaamheden als nieuwsverslaggever, een jongerenprogramma. Nadat zij haar atheneum af had gerond, vertrok zij naar Amsterdam. Tijdens haar studie Nieuws en Informatie aan de Universiteit van Amsterdam, leerde Laura bij de regionale omroep Noord/West en de Lokale omroep Amsterdam filmen, monteren en presenteren. Het werk van Lauren bleef niet onopgemerkt, Nickelodeon en MTV Networks pikten haar op. Hier presenteerde ze programma’s als De Kids Choice Awards en voor The Box, Alex on the Box en 411. Later werd Lauren Verster programmamaakster en was zij als presentatrice te zien bij De Jakhalzen.

Verster presenteerde in 2008 Eye Opener bij Veronica. In 2009 was er het programma Lauren Verslaat bij dezelfde omroep; hierin volgde Verster beroepsfotografen in verschillende situaties. In 2010 was Verster te zien als presentator van Undercover Boss.

Laura Verster heeft sinds begin 2011 een relatie met journalist en televisiemaker Jort Kelder.

Op 30 mei 2012 werd bekend gemaakt dat Lauren Vester de overstap zal maken naar de AVRO. Hier presenteerde Lauren samen met Gerard Ekdom het programma Fort Boyard. Ook presenteerde Lauren Expeditie Poolcirkel en Atlas.

In november 2013 kwam haar boek uit, met interviews over het thema liefdesverdriet.

Verster presenteert samen met anderen De Duitsers, een zesdelige serie van de TROS, wekelijks vanaf woensdag 8 januari 2014 op Nederland 3.

Lauren Verster is te boeken bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

Prijs op aanvraag

Lauren Verster Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht Sprekers