Project Description

La Fuente

La Fuente is een Nederlandse diskjockey. La Fuente treed al ruim 10 jaar op in en buiten het land.

De Bron, dat is de Nederlandse vertaling voor La Fuente. Dit is ook wat de Eindhovenaar wilde verwijzen met zijn muzikale alter ego. Of het nou house is, of invloeden uit samba en latin, de bron van zijn dj-sets moet een dikke groove zijn. “Muziek als bron van inspiratie”.

Al meer dan 10 jaar is Job Smeltzer, de echte naam van, La Fuente al een bekend gezicht in de dancescene. Hij heeft al over de gehele wereld opgetreden en zijn opzwepende house sets zijn in landen als Vietnam, Spanje, Turkije, Curacao, Rusland, Belgie en uiteraard Nederland niet onopgemerkt gebleven.

La Fuente zijn kenmerk is toch echt zijn afro kapsel. Hierdoor valt hij net even wat eerder op dan alle andere dj’s. Dat is niet het enige wat opvalt. Desondanks zijn ook zijn draaikunsten en producties niet onopgemerkt gebleven. Zijn draaikunsten en producties zorgen namelijk voor een werkelijk spektakel. Fuente heeft een geheel eigen originele stijl die hij laat terug komen in zijn producties en zijn energievolle optredens.

La Fuente is te boeken bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

Prijs op aanvraag

La Fuente Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht artiesten