Project Description

Presentator Johnny de Mol

Johnny de Mol, zoon van John de Mol jr. en Willeke Alberti. Al op jonge leeftijd ontdekte Johnny zijn liefde voor het artiestenvak. Op zijn zesde kroop hij achter het drumstel en de piano. Op zijn elfde ontdekte hij de gitaar, daarmee heeft hij op zijn dertiende zijn aller eerste rockband, genaamd Plain Habit.

Johnny heeft zijn havo diploma behaald, daarna is Johnny zo’n drie jaar achter de schermen gaan werken bij een aantal grote televisieprogramma’s, waaronder Het Gevoel Van…, de Staatsloterijshow en Goede Tijden, Slechte Tijden. Bij Goede Tijden, Slechte Tijden, werd Johnny uiteindelijk opnameleider.

Johnny de Mol is in 2008 begonnen bij Veronica, met het programma Waar is De Mol?. Daarin gaat Johnny met verschillende bekende Nederlanders op vakantie. Inmiddels zijn er al vijf seizoenen van het programma Waar is De Mol?. Verder presenteerde Johnny in 2008 voor Veronica, Down met Johnny. In 2009 werd hij genomineerd voor de Zilveren Televizier-Ster voor beste televisieman van het jaar, welke Ruben Nicolai uiteindelijk won.

Aan het einde van 2010 presenteerde Johnny een nieuw programma op Veronica, genaamd Beat De Mol. In 2011 presenteerde hij opnieuw een nieuw seizoen van Down Met Johnny, dit keer onder de naam Down met Johnny rocks! Inmiddels presenteert hij Syndroom met hetzelfde thema.

Op 18 oktober 2013 ontvangt Johnny de Mol de Zilveren Televizier-Ster Man.

Johnny de Mol is te boeken tijdens evenementen bij Target Bookings.

Prijsklasse

Prijs op aanvraag

Johnny de Mol Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht Presentatoren