Project Description

Spreker John van den Heuvel

John van den Heuvel begon na de HAVO zijn carrière bij de Amsterdamse politie. John werkte in Amsterdam al als rechercheur bij de CID. Sinds 1990 is hij misdaadverslaggever bij De Telegraaf. John heeft aan talloze nationale en internationale misdaadreportages gewerkt.

Zo heeft John Desi Bouterse ontmaskerd als drugsbaron, schreef John, als eerste, over de criminele handen en wandel van ve vermoorde vastgoedmagnaat Willem Endstra. John onthulde spectaculaire achtergronden van de reeks liquidaties in de Amsterdamse onderwereld en bracht licht in de zaak van de drie vermoorde Hells Angels in Limburg.

Sinds de start van het RTL Boulevard, in 2001, was John van den Heuvel als missdaaddeskundige aan het RTL4-programma verbonden. Daarnaast heeft John ook boeken geschreven over Bram Moszkowicz, Desi Bouterse en over hoe de Colombiaanse drugskartels de Antillen in hun greep kregen.

In januari 2007 kreeg hij ook een misdaad-televisieprogramma bij de TROS onder de naam Bureau van den Heuvel. Voorheen presenteerde hij voor RTL Bureau Misdaad.

In 2011 maakte John van den Heuvel als presentator de overstap van SBS6 naar RTL. In januari en februari van dat jaar werd het programma Recht Gezet! uitgezonden, dat gemiddeld 900.000 kijkers trok. In Recht Gezet! opende Van den Heuvel de jacht op oplichters, digitale loverboys. malafide bedrijven en internetfrauders.  Sinds eind 2012 presenteert Van den Heuvel het RTL4-programma Ontvoerd.

In 2012 en 2013 volgde John de zaak rondom kickbokser Badr Hari op de voet, verschenen er meerdere artikelen over de Hells Angels en Satudarah. Samen met Telegraaf-collega Bert Huisjes spoorde hij in Turkije de tot dan voortvluchtige en internationaal gezochte Turkse vrouwenhandelaar Saban B. op.

John van den Heuvel is tegenwoordig bezig met het aanpakken van Loverboys. Dit doet hij in een nieuwe serie op RTL, ‘Loverboys‘.

John van den Heuvel is in april 2014 met een nieuw seizoen van Ontvoerd op de televisie.

John van den Heuvel is te boeken tijdens evenementen bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

€ 3.000 - € 6.000

John van den Heuvel Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht Sprekers