Project Description

Jennifer Ewbank

Jennifer Ewbank is geboren in Den Haag op 27 juli 1987. Jennifer Ewbank is een Nederlandse zangeres, pianist en componist. Ze verwierf bekendheid door haar deelname aan het televisieprogramma The Voice of Holland 2010, als de zus van de componist van jurylid Marco Borsato. Jennifer bracht haar debuutalbum London Tree in 2011 uit.

Al op jonge leeftijd speelde muziek een rol in haar leven. Na het afronden van de middelbare school ging ze een opleiding volgen aan de Sound-academie van Hilversum. In 2010 was Ewbank al van plan om een debuutalbum op te nemen, maar ze besloot mee te doen aan het programma The voice of Holland, waar ze onder de vleugels van coaches Nick & Simon belandde. Ze bereikte de liveshows, kreeg veel kritiek te verduren, maar haalde toch de halvefinales en zong twee nummers de Single Top 100 binnen.

Jennifer Ewbank bracht haar eerste single ‘Line in a Song’ uit op 11 augustus 2011. Dit werd gevolgd door een tweede single, Stars dit lied kwam op 21 oktober 2011 uit. Haar debuutalbum London Tree verscheen op 27 oktober 2011. Er staat één zelfgeschreven nummer op, namelijk de titelsong. Dit nummer schreef Jennifer samen met Rigby-frontman Christon Kloosterboer.

In december 2011 nam ze deel met diversen artiesten aan het project, het instant houden van het Metropole Orkest, door middel van de single Wereldwijd Orkest onder Vince Mendoza. Op 13 januari 2012 bracht ze haar derde single There’s Us uit, een cover van het gelijknamige nummer van de Canadese zangeres Alexz Johnson uit 2006. De single is tevens het titelnummer van de Nederlandse film Taped.

Ewbank sprak in 2012 de stemmen van twee feeën in, in Winx Club 3D: Magisch Avontuur.

Jennifer Ewbank is te boeken bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

Prijs op aanvraag

Jennifer Ewbank Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht artiesten