Project Description

Spreker Jan Van Halst

Jan van Halst is zijn sportieve loopbaan als voetballer begonnen bij FC Utrecht. Vervolgens kwam hij uit voor FC Twente en Ajax. Als voetballer heeft Jan van Halst een carrière beleefd met hoogte- en dieptepunten. Wie herinnert zich niet de verwijzing bij Ajax naar het tweede elftal? En daarna de terugkomst in het eerste elftal om vervolgens direct de dubbel te winnen (landskampioen en bekerwinst)?

Na een carrière van 14 jaar profvoetballer sloot Jan van Halst in 2003 zijn loopbaan af bij Vitesse. Na zijn voetbalcarrière werkte Jan van Halst in Twente, waar hij werkzaam was als Manager Commerciële Zaken bij FC Twente. Daarnaast toonde hij zijn voetbalkennis bij Studio Voetbal. Als vaste analist gaf Jan het commentaar op het (inter)nationale voetbal. Een rol die hij eerder al had bij Eredivise Live, waar hij direct na de wedstrijden helder verslag deed van de wedstrijd.

De kwaliteit van Van Halst is dat hij, ondersteund met videobeelden, begrijpelijk kan uitleggen wat er in het veld gebeurt. Sinds 2013 is Jan actief als vaste analist van het nieuwe programma FOX Sports Eredivisie samen met Toine van Peperstraten.

Jan Van Halst  is te boeken als spreker tijdens evenementen bij Target Bookings.

Prijsklasse

Prijs op aanvraag

Jan Van Halst Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht sprekers