Project Description

Isa Hoes

Isa Kamerling-Hoes is geboren in Leiden op 13 juni 1967. Isa Hoes is een Nederlands toneel-, film-, televisie-, en stemactrice en scenarioschrijfster.

Hoes is van oorsprong een toneelspeelster. Ze heeft een opleiding aan de Toneelacademie van Maastricht gevolgd. Hoes speelde in het theater in onder andere “Mijn Bloed In Jouw Aderen”, “Menelaos”, “Gluck”, “De Minnaar”, “Succes”, “Nachtmoeder”, “Volmaakt geluk” (2008) en “Verlies” (2012).

Isa Hoes verwierf nationale bekendheid door haal rol van Myriam in de soap Goede tijden, slechte tijden (begin jaren ’90). Tevens speelde zij in de televisieseries Medisch Centrum West, Vrouwenvleugel, Twaalf steden, dertien ongelukken, All Stars – De serie, Windkracht 10 en Rozengeur & Wodka Lime. Ook heeft Hoes meerdere televisieprogramma’s gepresenteerd, zoals De Horzel, KZB network en Café Hollywood.

In 1998 heeft Isa Hoes naakt geposeerd voor de Playboy. In april 2002 won Hoes de Cosmopolitan Style Award. Deze award wordt jaarlijks uitgereikt aan een vrouw die veel in de publiciteit staat en opvalt door haar eigen stijl.

In 2004 werkte Hoes mee aan de CD What a Difference a Day Makes waarvan de opbrengst (deels) naar Unicef-projecten ging.

Verder heeft Isa Hoes ook nog in meerdere films gespeeld, zoals We Zijn Zo Weer Terug, van Pieter Kuijpers en All Stars van Jean van de Velde. Tevens heeft zij meerdere animatiefilms ingesprokne, waaronder Een Luizenleven, The Grinch en het computerspel Fort Boyard – de Legende. Isa Hoes is ook bekend geworden door haar optreden in commercials.

Isa Hoes is te boeken bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

Prijs op aanvraag

Isa HoesVrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht Sprekers