Project Description

Inge Ipenburg

Ingrid (Inge) Ipenburg is geboren op 24 april 1957. Inge Ipenburg is een Nederlandse actrice, voornamelijk bekend door haar rol als Martine Hafkamp in Goede Tijden Slechte Tijden. Ze is eveneens bekend door haar rol als Sophie Noordermeer in Westenwind en als Gon de Zwaan in Drie recht, één averecht.

Inge is afgestudeerd aan de Academie voor Kleinkunst in Amsterdam waarna ze nog diverse acteerworkshops volgde. Ze is in het theater in vele grote en kleine producties te zien geweest en heeft aan een aantal Nederlandse films meegewerkt. Inge Ipenburg verwierf landelijke bekendheid met haar rol van Martine Hafkamp in de beginjaren van GTST. In de jaren daarna was ze op toneel onder andere in De Jantjes en Tel uit je winst te zien. Op de televisie was Inge te zien als Sophie Noordermeer in de dramaserie Westenwind. Vanaf maart 2014 is Inge Ipenburg te zien in een nieuwe dramaserie bij SBS 6.

Inge Ipenburg was tijdens de serie, Wie is de Mol 2007, ‘De Mol’. Inge heeft meerdere televisieprogramma’s gepresenteerd, waaronder Droomland en Geld ligt op straat. De laatste jaren is ze als actrice te zien in vier succesvolle Sinterklaas bioscoopfilms.
Mei 2014 zal haar spannende debuutroman Het Gerecht uitkomen bij uitgeverij De Fontein.

Inge Ipenburg is te boeken bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

Prijs op aanvraag

Inge ipenburg Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht Sprekers