Project Description

Spreker Harry Vermeegen

Henricus Bernardus Johannes Maria Vermeegen
Harry Vermeegen, opgegroeid in een conservatief Rooms-katholiek gezin in de hoofdstad, Amsterdam. Harry was in zijn jeugd erg veel te vinden op straat, altijd aan het voetballen met onder anderen Louis van Gaal. De carrière van Harry Vermeegen begint in 1968 bij De Tijd, een dagblad van die tijd. Hij kwam daar binnen als foto-achivaris en koffie-haler. Maar al snel kwam daar verandering in en werd hij leerlingjournalist. Harry Vermeegen komt later te werken bij bedrijven zoals Nieuwe Revu en Panorama. De werkwijze van Harry valt erg op, dat komt doordat hij op een hele gemakkelijke manier moeilijk bereikbare mensen zoals Johan Cruijff benadert. En dat nog op een leuke manier!

De Regenjas is een programma gepresenteerd door Harry Vermeegen.  In zijn karakteristieke regenjas maakte hij diverse items met bekende voetballers. Het dragen van een regenjas was een verwijzing naar voetbaltrainers, die vaak in een soortgelijke regenjas langs de lijn staan te coachen. Enkele vaste items in het programma waren De Cirkel Is Rond, waarbij een voetballer een bal door een slaapkamerraam moest schieten, Hengelen Met Harry, waarin Vermeegen en een voetballer gingen vissen en De Wegwezer, waarbij een voetballer op een originele manier verdween. Verder was er jarenlang een variërend item met Jaap Stam. Stam gaf Vermeegen elke week opdrachten, zoals het bewaken van een vissenkom met oranje goudvissen (met de namen Alex en Emily), het maken van een oranjekostuum voor supporters en het schrijven van een Oranje-hit voor het EK Voetbal 2000. Dat laatste deed Vermeegen samen met Guus Meeuwis.

Harry Vermeegen is ook bekend geworden door het programma Leven Als Een Prof, in het programma volgt Vermeegen voetballers, trainers en andere mensen uit de voetbalwereld in hun leven als een Prof.

Harry Vermeegen is te boeken als spreker tijdens evenementen bij Target Bookings.

Prijsklasse

Prijs op aanvraag

Harry Vermeegen Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht sprekers