Project Description

Hans Klok

Johannes Franciscus Catharinus (Hans) Klok, is geboren in Purmerend op 22 februari 1969. Hans Klok is een Nederlands illusionist, goochelaar en acteur.

Hans Klok wint in 1990, samen met zijn assistent Sittah, ‘de snelste metamorfose ter wereld’. Hiermee winnen zij de Grand Prix van Nederland en ook winnen zij de Henk Vermeijden Wisselprijs. De officiële doorbraak van Hans Klok kent hij in 1993. Samen met André van Duin hadden zij een show in het park van Duinrel. Even later werd hij uitgenodigd voor grote shows in het binnen- en buitenland. Onder andere de show Der Grosse Künstler Preis en de Suprise Show van Linda de Mol. Magic Live on Stage was zijn eerste theatershow, zijn tweede show was Magic Impossible. In de zomer van 2002 trad Klok op in de Wonderlijke Efteling Show in het nieuwe theater in de Efteling. Vanaf 27 december 2002 trad hij daarna drie maanden op in heel Europa met zijn show History of Magic.

Eind 2004 kwam zijn broer met het idee voor een show in Ahoy in Rotterdam. Klok speelde begin 2005 drie avonden voor een uitverkochte zaal. Kort na de shows volgde een gesprek met Joop van den Ende, die met Klok in zee wilde gaan. De voorgestelde samenwerking leidde in 2006 tot de oprichting van Stage Entertainment Magic, een nieuw bedrijf waarin Stage Entertainment (Joop van den Ende) en Hans Klok Illusions ieder hun inbreng hadden. Op 9 december 2005 trad Klok op tijdens de loting van het wereldkampioenschap voetbal 2006. Hij voerde voor miljoenen kijkers een show op waarbij hij de beker tevoorschijn toverde.

Tijdens een optreden van Hans Klok in The Onw Show van de BBC, op 3 februari 2012, werd Hans door supermodel Kate Moss opgemerkt en gevraagd als suprice-act op Stella McCartney’s Fashion Dinner. Hierin liet hij model en televisiepresentatrice Alexa Chung boven drie zwaarden liet zweven.

Op 10 juli 2013 voerde Klok de Jaws of Death uit boven de Amstel in Amsterdam als publiciteitsstunt voor “The New Houdini”. Van 16 juli t/m 25 augustus 2013 trad Klok op in Carré met zijn nieuwe show The New Houdini, gevolgd door een tour door Nederland in September en December. In januari 2014 was Hans Klok de eerste illusionist ooit die meedeed aan het Internationale Circusfestival in Monte Carlo. Hier werd hij op 26 januari 2014 onderscheiden met een Zilveren Clown. The New Houdini zal vanaf augustus 2014 met een afscheidstournee door Nederland reizen.

Hans Klok is te boeken bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

Prijs op aanvraag

Hans Klok Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht artiesten