Project Description

Presentatrice Gigi Ravelli

Gigi Ravelli is geboren in Laren op 28 juni 1982. Gigi is een Nederlands actrice en presentatrice, Gigi is vooral bekend door haar rol als Lorena Gonzalez in de soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden. Ravelli is van Italiaanse komaf.

Gigi is al vanaf jongs af aan bezig met acteren en presenteren. Gigi Ravelli haalt haar havo en begint in 2003 aan haar communicatie opleiding, hiervoor haalt zij haar ‘bachelor’ met een 8.

Gigi Ravelli was vanaf 2005 te zien als presentatrice op SBS6 bij de belspellen, Garrito, Game On, Play en SBS Games. Een jaar later begon het allemaal voor Gigi Ravelli. Gigi presenteerde het radioprogramma Caz!, speelde mee in de videoclip van TopStars en sinds april 2007 heeft Gigi Ravelli haar rol in Goede Tijden, Slechte Tijden te pakken, ze speelt namelijk Lorenza Gozalez.

In 2008 deed Gigi Ravelli mee aan de Peking Challenge Race, dit deed zij onder de naam van de charitatieve organisatie Fight Cancer, hier is Gigi Ravelli ook ambassadrice van. De Peking Challenge Race is een jaarlijkse race waarmee je per motorvoertuig voor het goede doel raced, deze race leidt door Oost-Europa en Rusland.

In het jaar 2010 werd Gigi Ravelli vaste teamcaptain in het programma Hints, ze speelde samen met Thijs Römer een gastrol in ‘Gooische Frieten’ en een jaar later deed Gigi mee aan het programma Wie is de Reisleider?. Vanaf het najaar van 2013 is ze medepresentator van het RTL 4-programma CampingLife.

Samen met GTST-collega Marly van der Velden heeft Gigi een sieradenlijn Kuise Meisjes en een kledinglijn Label 13.

Gigi Ravelli is te boeken als presentatrice bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

€3.000 - €6.000

Gigi Ravelli Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht Presentatrices