Project Description

Gers Pardoel

Gerwin (Gers) Pardoel is geboren in Nijmegen op 12 mei 1981. Gers Pardoel is een Nederlandse rapper. Hij werd in 2009 in Nederland en Vlaanderen bekend vanwege zijn succesvolle samenwerking met The Opposites op de single Broodje Bakpao. Gers Pardoel zijn debuutalbum, Deze Wereld Is Van Jou werd uitgebracht in november 2011 en behaalde platina op 28 mei 2012. Gers Pardoel is het meest bekend geworden door zijn nummer 1-hit Ik Neem Je Mee.

Gers is de oudste van een tweeling. Toen Pardoel 17 jaar oud was overleed zijn moeder aan kanker. Pardoels leven lag overhoop en de relatie met zijn vader verslechterde aanzienlijk. Om te ontsnappen aan zijn moeilijke thuissituatie zocht hij zijn toevlucht in skaten.

Gers nam de single Broodje Bakpao op. Dit nummer, uit de film New Kids Turbo werd een enorme hit in Nederland en Vlaanderen. Vervolgens bracht hij via de So So Lobi-mixtape de track, Op Zoek Naar De Symfonie uit. Hij kreeg een contract bij TopNotch en behaalde succes met The Partysquad met de single Ik Ga Hard. Op 24 oktober 2011 werd Pardoels debuut album uitgebracht: Deze wereld is van jou. De tweede single van het album, Ik neem je mee, werd een enorme hit, zo groot zelfs dat het sinds 6 april 2012 de grootste Nederlandstalige hit ooit in de Nederlandse Top 40 is op basis van het puntensysteem voor de Top 40. Ook in België werd Ik Neem Je Mee een grote hit. Ook het nummer Bagagedrager (met Sef) werd een zeer grote hit in Nederland en België. De muziek van de single werd gebruikt in de televisiereclame van zorgverzekeraar Zilveren Kruis.

Gers Pardoel boeken? Dat doe je bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

Prijs op aanvraag

Gers Pardoel Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht artiesten