Project Description

Gentlemen of Soul

Gentlemen of Soul is… een soul trio, bestaande uit: Cees van den Berg – contrabas, Frank Bilsen – Fender Rhodes piano en zangeres Saskia Lie Atjam aka Missis LA. Drie muzikanten, gestoken in Tenue de Ville, spelen smooth soul grotendeels uit de jaren 70. Soulballads en midtempo grooves uit de hoogtijdagen van de soulmuziek.

Gentlemen of Soul is…  net even anders. Gentlemen of Soul onderscheidt zich door de aanpak van het soulrepertoire. Verrassend in songkeuze en nog meer in uitvoering. Het is wat zij Naked Soul noemen. Naakte Soul. Soulmuziek ontdaan van alle franje, aankleding en effecten. Terug naar de basis. Terug naar het liedje. Maar altijd met heel veel soul. En voor veel mensen een feest van herkenning. Gentlemen of Soul heeft een hoog “Oh ja, dat nummer”- gehalte.

Gentlemen of Soul is…  heel veel ervaring. Gitarist Jan Akkerman is gecharmeerd van de sound en opzet van Gentlemen of Soul en speelde mee als speciale gast. De leden kennen het klappen van de zweep. Ze speelden met o.a. Marco Borsato, Angela Groothuizen, Van Orly en Rene Froger. En in Heeren van Aemstel, De Melkweg en in België, Engeland, Duitsland, Hongarije en zelfs Cambodja.

Gentlemen of Soul is…  geen kilometers kabel, bussenladingen vol spullen, metershoge geluidsboxen en onnodige zaalvulling maar drie muzikanten, een klein maar helder geluid en heel weinig spullen.

Gentlemen of Soul is… te boeken bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

Prijs op aanvraag

Gentlemen of Soul Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht Artiesten en DJS