Project Description

Frits Huffnagel

Godfried Philip (Frits) Huffnagel is geboren in Leiden op 15 juli 1968. Frits Huffnagel is een Nederlands politicus voor de VVD.

Frits Huffnagel was succesvol wethouder van Amsterdam en ook van Den Haag. Frits was ook verantwoordelijk voor de citymarketing en de ICT. Hij bezorgde de hoofdstad het motto ‘I Amsterdam’. Hij zette Den Haag op de kaart als Internationale stad van Vrede en Recht.

Frits Huffnagel is tegenwoordig succesvol ondernemer en citymarketing goeroe van Nederland. Frits is nu voorzitter van FOCWA Schadeherstel. Deze Nederlandse vereniging van ondernemers in het carrosseriebedrijf heeft ruim 1300 aangesloten ondernemers die zich voornamelijk bezig houden met schadeherstel van auto’s.

Huffnagel was wethouder van Amsterdam en Den Haag, in zijn tijd als wethouder van Den Haag heeft hij Den Haag goed op de kaart weten te zetten. Zo werd Den Haag uitgeroepen tot evenementenstad van het jaar 2010. De ideeën van Frits hebben bijvoorbeeld als resultaat The Hague Festivals en bundeling van bestaande en nieuwe evenementen in Den Haag. Ook de prijs voor de beste Citymarketing van Nederland ging naar Den Haag.

Frits Huffnagel is te boeken bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

Prijs op aanvraag

Frits Huffnagel Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht Sprekers