Project Description

Fred van Leer

Fred van Leer is geboren in Rotterdam op 18 september 1976. Fred van Leer is een Nederlandse stylist.

Fred was op jonge leeftijd altijd al bezig met styling en entertainment. Toen Fred 25 werd maakte hij hiervan ook zijn beroep. Hij verzorgt voor veel televisieprogramma’s bands, magazines en shows de styling. Bekende stokpaardjes van hem zijn: ‘Hoe meer kleur hoe beter’ en ‘elke vrouw hoort een goede hak te hebben’. Op jonge leeftijd was hij altijd al bezig met styling en entertainment. Vanaf zijn 25e werd hij dan ook stylist van beroep. Hij verzorgt voor veel televisieprogramma’s, bands, magazines en shows de styling. Bekende uitspraken van hem zijn: ‘Hoe meer kleur hoe beter’ en ‘elke vrouw hoort een goede hak te hebben’. ‘Fred Paillet’ is zijn vaak genoemde bijnaam. Door zijn styling en persoonlijkheid wordt hij sinds 2009 ook gevraagd om mee te werken aan televisieprogramma’s.

Fred van Leer zijn landelijke televisiedebuut is Dames in de Dop serie 1. Hierna kwamen RTL Boulevard, X-Factor en ook het 3e seizoen van Dames in de Dop. In de laatste serie van Dames in de Dop is hij niet alleen stylist, maar ook docent van de dames en heren. In 2011 wordt Fred van Leer coach bij het RTL 5-programma Hollands Next Topmodel. Hij staat iedere week de deelnemers bij in hun strijd naar de grote finale.

Fred van Leer komt in 2012 met een eigen programma bij RTL5, Shopping Queens, dit is elke dag te zien op 20.00 op RTL5. Hierin gaan genomineerde kandidaten met elkaar de strijd aan om de best geklede persoon van de week te zijn. Fred van Leer beslist dan welke kandidaat heeft gewonnen en geeft tegelijk commentaar op de aankopen van de kandidaten. Fred is regelmatig te horen bij Giel Beelen, die belt hem regelmatig op om zijn mening en advies te vragen over kleding. Vanaf 2012 is hij betrokken als reisleider in het programma Wie is de reisleider?

Fred van Leer is te boeken bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

Prijs op aanvraag

Fred van Leer Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht Sprekers