Project Description

Floortje Smit

Floortje Smit is geboren in Amsterdam op 16 juli 1983. Floortje Smit is een Nederlandse zangeres, en tot twee keer toe, verliezend finalist van de talentenshow Idols III 2006, en in 2012 The Voice Of Holland. Floortje vervulde de rol van Ozzy in de rockmusical We Will Rock You.

In 1999 deed Floortje Smit mee aan de soundmixshow met “Hero” van Mariah Carey, ze won de publieksprijs en eindigt als 4de. In 2006 doet ze mee aan de talenten jacht Idols. Floortje Smit behaalde de finale maar werd geplaagd door een keelontsteking. Na Idols kreeg zij een platencontract bij The Entertainment Group en maakte ze de singles ‘Wake up’, ‘Starts with goodbye’, ‘Justice’ en ‘Blindspot’ en het album Fearless. Met Jerry Given nam zij de single ‘Town’ op.

Op 7 september 2007 werd bekend dat Floortje Smit zou deelnemen aan het televisieprogramma Sterren Dansen op het IJs van SBS 6. Ze haalde samen met schaatspartner Laszlo Saritz de finale, waarin ze het opnam tegen acteur Sander Foppele. Uiteindelijk wint Sander Foppele en wordt Smit dus tweede in deze derde kunstschaatswedstrijd van 22 december 2007 . Op 7 september 2012 was de auditie, van The voice of Holland, van Smit te zien op tv. Alle vier de coaches draaiden voor haar om. Tijdens de rest van de show is ze gecoacht door Roel van Velzen. Smit is tijdens de finale derde geworden.

Floortje Smit is te boeken als artiest tijdens evenementen bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

Prijs op aanvraag

Floortje Smit Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht Artiesten en DJS