Project Description

Spreker Fatima Moreira de Melo

Fatima is geboren op 4 juli 1978. Fatima is vernoemd naar het bedevaartsoord in Portugal en is geboren in Rotterdam. Dit is ook de stad waar ze opgroeit als enige dochter van een Portugese vader en een Nederlandse Moeder. Deze mix van culturen is de basis voor haar grote verscheidenheid aan talenten en mogelijkheden. Zo wordt ze tweetalig opgevoed en maakt ze al op zesjarige leeftijd haar entree op de hockeyvelden.

Fatima heeft erg veel talent op het hockey gebied. Maar dat is niet het enige, Fatima is technisch zeer begaafd, en valt ook nog eens op omdat ze een fantastisch doorzettingsvermogen heeft. En dat blijft natuurlijk niet onopgemerkt. Als Fatima twaalf jaar is, speelt ze voor het eerst in de nationale jeugdselecties en vanaf haar vijftiende speelt ze in de Dames 1 van HGC. Daar wordt zij twee keer landskampioen. Het duurt niet lang voordat zij geselecteerd zou worden voor het Nederlands elftal.  Daar groeit ze niet alleen uit tot vice-captain en een van de dragende speelsters, maar ook tot bekende Nederlander. Dat laatste heeft vooral te maken met haar uitstraling en commerciële waarde voor het bedrijfsleven. Fatima wordt vooral bekend door haar spotjes voor de Rabobank, waar ze drie jaar lang het gezicht van is.

Na haar hockeyleven, heeft Fatima genoeg dingen te doen. Zo is zij bekend aan het worden met het pokeren. Fatima begint een gezicht te krijgen in de pokerwereld. Zo reist ze de hele wereld af om toernooien te spelen.

Fatima Moreira de Melo is te boeken als spreker tijdens evenementen bij Target Bookings.

Prijsklasse

€ 3.000 - € 6.000

Fatima Moreira De Melo Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht sprekers