Project Description

Dagvoorzitter Elsemieke Havenga

Elsemieke Havenga is vooral bekend als tv-presentatrice van het RTL4-programma Editie NL. Na een imposante hockeycarrière, waarbij ze vijfmaal wereldkampioene en een gouden medaille in 1984 in Los Angeles met het Nationale Team wist te winnen, stapte ze de wereld van televisie binnen.

Ze presenteerde o.a de programma’s ‘Studio Sport’, ‘TV-Sport’, ‘Veronica Nieuwsradio’, ‘Super Elf’ en ‘Sportcafé’. Echt furore maakte Elsemieke tijdens de populaire serie ‘Het Onderste Boven’. Haar journalistieke talenten waren ook door RTL Nieuws niet onopgemerkt gebleven en zij haalde de Haagse in 2000 als nieuwslezer met veel plezier binnen.

Na drie mooie jaren bij RTL Nieuws werd Elsemieke in 2003 samen met Jeroen Latijnhouwers het gezicht van het Tv-programma ‘Editie NL’.

Met haar ervaringen zowel in de televisie als in de sportwereld heeft Elsemieke een uitermate boeiend en interessant verhaal over communicatie en motivatie.

Elsemieke ontplooit diverse initiatieven op het gebied van duurzaam en omgevingsvriendelijk ondernemen en is beschikbaar als “greenspeaker”, presentatrice, dagvoorzitter of als leidster van een forumdiscussie.

Tevens verzorgt zij media- en communicatietrainingen op maat voor de klant maar ook inhoudelijke lezingen op gebied van communicatie en motivatie. Elsemieke staat bekend als betrokken, kritisch en scherp.

Elsemieke Havenga is te boeken als dagvoorzitter bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

€ 3.000 - € 6.000

Elsemieke Havenga Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht Presentatoren