Project Description

Spreker Ellen Hoog

Ellen Hoog, hockeyster van onder meer Oranje, begon haar hockey carrière op 7 jarige leeftijd bij SCHC in Bilthoven. Op haar zestiende werd ze al geselecteerd voor de dames 1. Daarna ging het erg snel met haar ontwikkeling. Na te zijn uitgenodigd voor een trainingsstage bij Jong Oranje, maakte Ellen in februari 2004 haar debuut als aanvalster in het Nederlands dames hockey team.

Vanaf 2007 heeft Ellen Hoog de overstap van SCHC naar Hockeyclub Amsterdam gemaakt. Ze wilde graag nog meer geprikkeld worden om het maximale uit haar zelf te halen. En dat is Ellen zeker gelukt.

Het seizoen 2007/2008 is ook het seizoen van de Olympische Spelen. In dit jaar heeft Ellen Hoog haar studie opzij gezet om zich volledig te kunnen richten op de Spelen. Zes dagen per week trainde ze met de hockeydames om zich optimaal
voor te bereiden op de Spelen in Beijing. Het harde trainen en haar fantastische wilskracht werd beloond met het hoogst haalbare voor iedere sporter, een gouden medaille op de Olympische Spelen!
In 2008 is Ellen Hoog door de Internationale Hockey Federatie genomineerd voor de titel ‘talent van het jaar’.

Naast haar hockey carrière woont en studeert Ellen Hoog in Amsterdam. Na de studie sport management aan de Johan Cruijf University volgt ze nu de studie ‘Media en Informatie Management’ aan de Hogeschool van Amsterdam. Na haar
studie wil ze graag aan de slag in de mediawereld. Daarnaast heeft Ellen Hoog een grote passie voor mode en kleding.

Ellen Hoog is te boeken als spreker tijdens evenementen bij Target Bookings.

Prijsklasse

€ 3.000 - € 6.000

Ellen Hoog Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht sprekers