Project Description

Presentatrice Ellemieke Vermolen

Ellemieke Vermolen werd geboren op 13 oktober 1976. Na diverse opleidingen en cursussen heeft zij als model gewerkt via het toonaangevende bureau Max Models. Ook was zij gedurende 2 jaar het gezicht van ‘O’Neill’. Daarnaast is Ellemieke te zien geweest in vele tv-commercials, waaronder ‘C&A’, ‘Arcade Dance’ en ‘Amstel Bier’.

Na diverse acteeropleidingen te hebben gevolgd, waaronder de cursus Acteren voor Camera I en een vooropleiding aan De Trap Theaterschool, stortte zij zich op presenteren en acteren. En niet onverdienstelijk. Ellemieke verkreeg landelijke bekendheid door haar rol als Bo in de soapserie ‘Goudkust’ die werd uitgezonden bij SBS 6.
In 2000 raakte ze in gesprek met Joop van den Ende en assisteerde al vrij snel in ‘Het Milleniumspel’. Ook presenteerde ze ‘Puzzeltijd’. Nadat ze via Goudkust met SBS 6 in aanraking was gekomen, presenteerde Ellemieke ook nog twee seizoenen ‘Explosief’ voor SBS 6. Kort daarna startte ze met ‘Klussen & Wonen’ dat ze samen met Dennis Mulder presenteerde.

Bij ‘Veronica’s Lekkerste’ was Ellemieke al twee keer te zien als jurylid. Samen met Mental Theo, Jasmine Sendar, bekend van ONM en Edwin Smulders, topfotograaf beoordeelde zij de kandidaten op de catwalk. Daarnaast presenteerde ze in 2005 ‘Mama, ik heb je huis verbouwd!’
Ellemieke mag zich ‘meest sexy vrouw van Nederland 2005’ noemen. Ze eindigde op de eerste plaats in de vijfde verkiezing van het mannenblad ‘FHM’. In 2006 ontving zij de ‘Hairstyle Award’ bij de ‘Beau Monde Awards 2006’ in het Hilton Hotel en schitterde Ellemieke naast haar drukke schema ook in ‘Sterren dansen op het ijs’, waar zij het tot de laatste vijf schopte.

Naast dit alles heeft Ellemieke samen met haar broer Jeremy Vermolen, in februari 2008 een kookboek uitgebracht: ‘Zus & Zo, koken op je eigen niveau’. Het idee achter het boek is bijzonder; van elk recept in het boek zijn namelijk twee versies opgenomen. Enerzijds is te zien hoe zus Ellemieke een smakelijk gerecht in recordtijd op tafel tovert en anderzijds hoe chefkok Jeremy van hetzelfde gerecht een klein meesterwerkje maakt.

Ellemieke Vermolen als presentatrice ?

Ellemieke Vermolen is te boeken als presentatrice bij TARGET Bookings. Als Partner van Sergio Herman en zus van Jeremy Vermolen kan het Ellemieke natuurlijk niet ontbreken om ook talent in de keuken te hebben. Ellemieke Vermolen is daarom ook bij uitstek geschikt om evenementen met een culinair tintje te presenteren.

Prijsklasse

€ 3.000 tot € 6.000

Ellemieke Vermolen Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht dagvoorzitters