Project Description

Spreker Drs. Adjiedj Bakas

Trendwatcher Adjiedj Bakas is een internationaal veelgevraagd spreker op congressen, strategiesessies en andere oploopjes. Hij geeft zo’n tweehonderd lezingen per jaar. Ook is hij veel te zien in de media. Bakas (1963) is provocerend en altijd positief, ook in deze tijden van economische teruggang. Zijn motto is dan ook: “Tegenwind zorgt ervoor dat een vlieger omhoog komt”.

Adviseurs in de financiële sector plaatsen de in Suriname geboren trendwatcher in 2012 in de top-30 van belangrijkste beleidsmakers/beïnvloeders in hun vakgebied. In 2009 werd Bakas verkozen tot Trendwatcher van het Jaar. Het jaar ervoor werd hij Zwarte Zakenman van het Jaar. Hij staat al jaren in de top-10 van meest geboekte sprekers van Nederland.

Bakas is een ras-optimist. Hij hamert erop dat de mensheid steeds weer vooruitgaat, en dat iedere crisis weer een vooruitgang wordt, ook al raken mensen erdoor van de leg. “Kijk naar de feiten: er is minder honger op de wereld dan ooit tevoren, er zijn minder oorlogen. De mensheid is rijker dan ooit en de welvaart is beter verspreid. De mens is een geweldig inventief beestje!” Uniek aan Bakas is ook dat hij economische en spirituele thema’s op een energieke manier met elkaar verbindt.

Een lezing van trendwatcher Bakas is een ware belevenis. Niet voor niets wordt hij de ‘rockstar onder de trendwatchers’ genoemd. Hij is in staat om publiek uit zeer uiteenlopende sectoren te boeien. Zo werd hij de afgelopen jaren onder meer geboekt door Apple, Siemens, Deutsche Bank, Rabobank, Philips, KPMG en PwC. Zijn lezing stemt hij, indien gewenst,  af op uw bedrijf of sector.

Bakas wordt door de internationale pers gekenschetst als  ‘optimistisch’ (CNN), ‘inspirerend’, (BBC) ‘provocatief’ (TV2 Journaal Denemarken), ‘een echte wereldburger’ (Times of India), ‘major trendwatcher’ (China Daily) en “een orakel” (Zero Hora, Brazilië).

Prijsklasse

€ 3.000 tot € 6.000

Drs Adjiedj Bakas Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht sprekers