Project Description

DJ Flexican

Thomás Goethals, beter bekend als The Flexican, is geboren in Mexico, Mexico-Stad op 11 oktober 1983. DJ The Flexican is een Nederlandse/Mexicaanse diskjockey. Hij is lid van de Flinke Namen.

DJ Flexican is geboren in Mexico- Stad en heeft daar de eerste negen jaar van zijn leven gewoond. In Mexico is hij flink beïnvloed door de Latijns- en rockmuziek, zo ontwikkelde DJ The Flexican een grote interesse voor muziek en muziek produceren op sinds jonge leeftijd. Toen zijn ouders scheidden in 1992, verhuisde hij samen met zijn moeder en zijn broer naar Nederland. Hij kwam terecht in Buitenveldert.

In Nederland ontwikkelde DJ The Flexican een verdere obsessie met muziek, voornamelijk elektronische muziek en Hip Hop. Zo besefte DJ Flexican dat zijn toekomst ligt bij het maken van elektronische muziek. DJ Flexican schreef zich in bij de SAE Institute of Amsterdam. Hij studeerde twee jaar later af op deze school, hij heeft bewezen zijn muziek productie en mixing skills onder de knie te hebben. In 2004 richtte The Flexican de rapgroep Flinke Namen op. Dit deed hij samen met zijn oude vriend Sef en rapper MC Fit. Een jaar later kwam rapper Mutrh er bij. Zij brachten samen een succesvolle mixtape, Op Volle Toeren in 2008, dit deden zij samen met rappers The Opposites en Dio.

Hij heeft zijn eigen clubavonden onder de naam Yours Truly op locaties als Jimmy Woo en 013 Tilburg . Hij is altijd bijgestaan ​​door Sef tijdens deze avonden .

The Flexican zit achter de hit single Watch Out For This (Bumaye), dit deed hij samen met FS Green, Major Lazer en Jamaicaans artiest Busy Signal. Deze track was oorspronkelijk een instrumentale moombahton redux van Bumaye, geproduceerd door DJ Flexican en Nederlands rapper Typhoon. Dit werd opgepikt door Diplo en werd op zijn album gezet.

De artiestennaam van Thomás Goethals is gekomen van het feit dat hij Mexicaan is, en dat hij erg flexibel is in het leven en in zijn werk. Doe Mexicaan samen met Flexibel en je krijgt The Flexican.

DJ The Flexican is te boeken als DJ tijdens evenementen bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

€ 3.000 - € 6.000

Flexican Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht artiesten