Project Description

DJ Showtek

Showtek zijn Wouter en Sjoerd Janssen , twee broers die leven voor elektronische dansmuziek . Showtek hebben uitverkochte shows in alle vier de hoeken van de wereld, op de grootste podia en verbijsterd bij elke show . Showtek begint steeds groter en beter te worden met elke hit die ze maken. Beatport is een internationale muzieksite, daar hebben zij onder de naam Showtek al 5 keer een hit gehad in de top 5. Showtek staat bekend om zijn acts, de enthousiastme sprankelt er van af, dit is hun ding, dit is hun jaar , hun optreden .

Samen zijn ze begonnen in een rustig dorp van Nederland. Zij werden bekend door het brengen van de grootste en beste muziek aan de wereld in 2012. Dit werd nadrukkelijk gerealiseerd.

Nederland domineert in de muziek wereld, zo gaat Showtek daar in mee. Zij domineren steeds en steeds meer met hun spetterende muziek.  Getipt door muzikale evangeliën van Dancing Astronaut Billboard en geliefd bij fans van alle sferen , zijn alle ogen op Showtek om te zien wat meesterwerken van dit jaar en daarna zal brengen .

DJ Showtek is te boeken als DJ tijdens evenementen bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

prijs op aanvraag

DJ Showtek Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht Artiesten