Project Description

DJ Roog

Rogier van Bueren is geboren in 1971, beter bekend als DJ Roog, is een Nederlandse DJ en producer van housemuziek. Samen met zijn broer Greg vormen zij samen het succesvolle producers-duo Hardsoul. Dit werd tevens de naam voor hun nieuwe label, Hardsoul Pressings, opgericht in 1999.

In de eind jaren ’70, op de leeftijd van 7 jaar, begon Rogier met het aanschaffen van LP’s en singles. In de jaren ’80 draaide hij op schoolfeesten, trouwerijen en kleinschalige verjaardagsfeestjes. In de vroege jaren ’90 kreeg Rogier interesse in housemuziek nadat hij veel uitging bij discotheken in Amsterdam, zoals club iT en de RoXY.

DJ Roog draait in 2001 tijdens Sensation White in de Arena. Dit wordt georganiseerd door ID&T. Tijdens dit feest waren er maar liefst 40.000 bezoekers aanwezig. Kort hierna werd Roog genomineerd voor de Lucky Strike Dance Award in de categorie beste house/garage DJ.

De hit ‘Back Together’ met Ron Carroll uit 2003 betekende de internationale doorbraak voor Roog. Hij werd drie jaar achter elkaar uitgeroepen tot Number 1 House DJ of Holland, door Bassic Groove Magazine.

Tegenwoordig werkt Roog succesvol samen met Erick E en MC Gee onder de naam Housequake. Roog is een voorbeeld voor veel Nederlandse en buitenlandse artiesten zoals Roger Sanchez.

DJ Roog is te boeken bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

Prijs op aanvraag

DJ Alvaro Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht artiesten