Project Description

DJ Martin Garrix

Martijn Garritsen, geboren in Amsterdam 14 mei 1996, beter bekend als Martin Garrix is een Nederlands DJ talent, die onder contract bij Spinnin’ Records.

Martin Garrix begon zijn carrière met de hit “BFAM”, uitgebracht samen met Julian Jordan, die eveneens is aangesloten bij Spinnin’ Records. Mede door zijn track BFAM werd Martin Garrix in 2012 verkozen tot de SLAM! FM DJ Talent of the Year Award. Dat bleef niet onopgemerkt. Zo mocht hij in 2012 een remix maken van de single ‘Your Body’ van Christina Aguilera. Deze verscheen als ”Your Body (Martin Garrix Remix)” op het luxe versie van het album Lotus van Christina Aguilera. Zijn track “Just Some Loops”, waarvoor hij samenwerkte met TV Noise, verscheen op het samengestelde album Loop Masters Essential, Volume 2. In 2013 mocht Martin Garrix samen werken met Sidney Samson, hier kwam de track ‘Torrent’ uit.

Toen kwam Martin Garrix met zijn hit. ”Animals”. Martin Garrix won naam en faam door deze hit. Het nummer verscheen op 1 juli 2013 bij Spinnin’ Records en werd een hit in een aantal grote landen. Zo werd het bijvoorbeeld een platinum single in Australië, België en Engeland. ”Animals” verschijnt op Hardwell’s album, Hardwell presents ‘Revealed Volume 4’.  Martijn Garritsen staat als nummer 40 genoteerd in de DJ MAG TOP 100.

Op 17 november 2013 kwam Animals binnen op nummer 1 in de Britse hitparade, waarmee Martin de jongste Nederlander werd die ooit op 1 in Groot-Brittannië heeft gestaan.

Martin Garrix is tot nu toe zelfs de aller jongste DJ die ooit in de grote clubs van Ibiza heeft mogen draaien.

De Nederlandse top DJ talent is pas 17 jaar en heeft een fantastische toekomst voor zich. Martijn hoopt dat hij in zijn loopbaan nog vele records kan breken. In begin maart 2014 kwam er een gratis track uit van de Nederlander, dit deed hij om zijn fans en aanhang te bedanken dat hij dit al heeft mogen bereiken. Genaamd ‘Proxy’. In die zelfde maand, won DJ Martin Garrix een Buma Award International.

DJ Martin Garrix is te boeken als DJ tijdens evenementen bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

prijs op aanvraag

Martin Garrix Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht artiesten